Wand- en plafondafwerking

Wand- en plafondafwerking

Onder wand- en plafond afwerking vallen alle mogelijke afwerkingen voor wanden en plafonds. Hierbij kunt u denken aan het sauzen en spuiten van wanden en plafonds. Spuiten van latex is de nieuwe manier van schilderen. Het spuiten van latex op plafonds en wanden gaat snel en heeft een prachtig eindresultaat! Je krijgt geen banen of aanzetten.

Het afwerken van wanden en plafonds door middel van decoratieve afwerkingen hoort bij ons ook tot de mogelijkheden. Hierbij kunt u denken aan het creëren van een metaal of beton achtige look. Dit geeft uw interieur een chique uitstraling.

Ook het behangen met renovlies  en behang in diverse soorten en motieven behoort tot de mogelijkheden.  Voor iedere ruimte, iedere wens en ieder budget bepalen wij in overleg met u de meest geschikte afwerking. Graag komen wij vrijblijvend bij u langs om uw wensen te bespreken.

“Wij hebben ons huis laten schilderen en laten behangen met renovlies en het resultaat mag er zijn. Het ziet er super uit en ondanks ons strakke schema was alles op tijd klaar!”

Vraag een offerte op maat aan!

Wij staan graag voor u klaar! Onze kracht: duidelijke communicatie, heldere afspraken en het naleven van een vooraf overeengekomen planning. Hierdoor komt u niet voor verrassingen te staan en weet u precies waar u aan toe bent. En de kwaliteit van het werk: die is vanzelfsprekend uitstekend! 

Offerte op maat
Wilt u een kwaliteit schilder? Graag komen wij bij u langs en stellen een offerte op, zodat u weet wat de investering is. 

Uw aanvraag voor een offerte op maat: