Kleuradvies

Kleuradvies

Wij geven uw pand of woning kleur. Vanbinnen en vanbuiten. Maar welke kleur? Houdt u van een onopvallende, vertrouwde kleurstelling? Houdt u van heldere kleuren en duidelijke contrasten? Kiest u voor zachte tinten? Of twijfelt u met welke kleuren u het beoogde resultaat bereikt?

Wij geven u graag kleuradvies. Uit ervaring weten we wat kleur met een ruimte doet. Wij brengen daarom uw smaak in beeld en denken met u mee. Rekening houdend met de stijl van uw woning, met uw interieur, met de lichtval en met uw woonomgeving. Niets is belangrijker dan harmonie in de kleurstelling. Voor dit kleuradvies komen wij graag naar u toe. Mogen wij het schilderwerk voor u verzorgen, dan beschouwen wij ons advies als een service.

Vraag een offerte op maat aan!

Wij staan graag voor u klaar! Onze kracht: duidelijke communicatie, heldere afspraken en het naleven van een vooraf overeengekomen planning. Hierdoor komt u niet voor verrassingen te staan en weet u precies waar u aan toe bent. En de kwaliteit van het werk: die is vanzelfsprekend uitstekend! 

Offerte op maat
Wilt u een kwaliteit schilder? Graag komen wij bij u langs en stellen een offerte op, zodat u weet wat de investering is. 

Uw aanvraag voor een offerte op maat: