Over ons

Over ons

Lennard van Holst is in 2014 gediplomeerd als Gezel schilder. Dit is een 4-jarige opleiding op MBO-niveau. Passie voor het vak is onze belangrijkste drijfveer. We vinden het fijn om met mensen om te gaan en goed werk af te leveren.

Dat zit ‘m in de details:

  • het deur- of raambeslag tijdelijk verwijderen om écht alles te schilderen;
  • ook de omgeving goed beschermen tegen stof en verfspatten;
  • controleren en zo nodig vervangen van kitwerk;
  • een voordeur in de ochtend schilderen, zodat hij ’s avonds weer dicht kan.

Juist in deze kleine dingen onderscheiden wij ons van anderen. Het gaat om de finesses en het goede gevoel. Van het eerste contact tot aan het einde van de garantieperiode.

Betrouwbaar

Ons schildersbedrijf is een klein maar betrouwbaar bedrijf. Wij onderscheiden ons van andere bedrijven in onze duidelijke communicatie, heldere afspraken en het naleven van een vooraf overeengekomen planning. Hierdoor komt u niet voor verrassingen te staan en weet u precies waar u aan toe bent. Wij gebruiken kwalitatief hoogstaande producten zoals de verven van Sigma Coatings om de kwaliteit van ons schilderwerk te kunnen garanderen. Ook de materialen die we gebruiken om de verf mee aan te brengen zijn van zeer goede kwaliteit om het beste eindresultaat te behalen. Op ons werk leveren wij dan ook garantie. Bent u benieuwd naar onze garantievoorwaarden? Bel of mail gerust!

Professioneel

Van Holst schilderwerken is een professioneel schildersbedrijf. Wij gebruiken uitsluitend onze eigen materialen (zoals steigers en ladders) om onze veiligheid te waarborgen. Verder zijn we in het bezit van verschillende certificaten, die laten zien dat we uw schilderwerk goed en veilig kunnen uitvoeren. Ook volgen wij cursussen om mee te gaan met de laatste trends in onze branche.

Kwaliteit & Vakmanschap

Kwaliteit en vakmanschap kunnen niet zonder persoonlijke aandacht. Daarom denken wij met u mee. Van begin tot eind en van idee tot uitvoering. Samen met u maken we duurzame keuzes voor al uw schilderwerk waarbij kwaliteit een vereiste is. Dit doet u met één vaste contactpersoon die kennis heeft van zijn vak. Zo krijgt kwaliteit en vakmanschap bij ons een persoonlijk tintje.

“Zeker een aanrader en voor ons een ondernemer die wij in de toekomst graag terugzien!”

Vraag een offerte op maat aan!

Wij staan graag voor u klaar! Onze kracht: duidelijke communicatie, heldere afspraken en het naleven van een vooraf overeengekomen planning. Hierdoor komt u niet voor verrassingen te staan en weet u precies waar u aan toe bent. En de kwaliteit van het werk: die is vanzelfsprekend uitstekend! 

Offerte op maat
Wilt u een kwaliteit schilder? Graag komen wij bij u langs en stellen een offerte op, zodat u weet wat de investering is. 

Uw aanvraag voor een offerte op maat: