Buitenschilderwerk

Buitenschilderwerk

“Schilderen is een vak apart,” wordt vaak gezegd. Zo denken wij er ook over. Uw schilderwerk verdient daarom onze aandacht. Voordat wij de prijs bepalen, inspecteren wij het te schilderen object uitvoerig. Elke ondergrond vereist afhankelijk van de conditie een ander schildersysteem.

Soms zijn er problemen met het hout, waardoor we niet direct met schilderen kunnen beginnen. Er moeten eerst herstelwerkzaamheden aan het hout worden uitgevoerd. Vocht en schimmels kunnen bijvoorbeeld houtrot veroorzaken. Met onze deskundigheid en ervaring bieden wij dan een passend schildersysteem aan. Een schildersysteem dat het allerbeste is voor uw pand of woning.  

“Zowel de binnenkant als de buitenkant laten schilderen door Lennard van Holst. Het ziet er echt super strak uit! Ontzettend veel complimenten gehad over de kwaliteit van het schilderwerk.”

Vraag een offerte op maat aan!

Wij staan graag voor u klaar! Onze kracht: duidelijke communicatie, heldere afspraken en het naleven van een vooraf overeengekomen planning. Hierdoor komt u niet voor verrassingen te staan en weet u precies waar u aan toe bent. En de kwaliteit van het werk: die is vanzelfsprekend uitstekend! 

Offerte op maat
Wilt u een kwaliteit schilder? Graag komen wij bij u langs en stellen een offerte op, zodat u weet wat de investering is. 

Uw aanvraag voor een offerte op maat: